Απλά γευστικό!!!
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο
- 1 ματσάκι φρέσκια μέντα
- 1 λίτρο βότκα
- 500γραμ.ζάχαρη
- 500ml νερό
- Πλένουμε τα μυρωδικά και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.Τα τοποθετούμε σε γυάλινο βάζο που σφραγίζει καλά και τα περιχύνουμε με την βότκα.
- Τα αφήνουμε να παγώσουν για 10 μέρες στο ψυγείο.Βάζουμε το ωερό και τη ζάχαρη σε κατσαρόλα,και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι και το προσθέτουμε στο αλκοόλ.Ξανακλείνουμε το σκεύος και το φυλάμε στο ψυγείο για 10 μέρες.
- Σουρώνουμε σε 2πλό τουλουπάνι και βγάζουμε τα μυρωδικά.