Tο πιο γρήγορο σοκολατένιο γλύκισμα!
Τι χρειαζόμαστε:
- 2/3 φλυτζανιού βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 κουβερτούρα(μαύρη ή γάλακτος)
- 2 σκόνες βανίλιας
- 3 αυγά
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 2 φλιτζάνια μαύρη ζάχαρη
- 2 κουταλιές της σούπας κακάο(προαιρετικά)
- 1/2 φλυτζανιού καρύδια λασμένα(ή άλλο ξηρό καρπό)
- Βάζετε σε 1 ταψάκι(20 cm)ή πυρέξ λαδόκολλα.
- Λιώνετε σε μπέν μαρί τον βούτυρο και τη σοκολάτα(μπορείτε αν θέλετε να τα βάλετε στο φούρνο μικροκυμμάτων,σε ξεχωριστά μπολάκια ταυτόχρονα).
- Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί εκτός απο τους ξηρούς καρπόυς.
- Προσθέτετε το βούτυρο και τη σοκολάτα,ανακατέυετε καλά(γίνεται ένα υδαρές μίγμα).Προσθέτετε τους ξηρούς καρπόυς και μετακομίζεται στο ταψάκι.
- Ψήνεται σε κάλα προθερμασμένο φουρνο στους 125 βαθμούς για 1 ώρα.