Αρκετά νόστιμο και απολαυστικό γεύμα!!!
Τι χρειαζόμαστε:
- 4 γαρίδες(μεγάλες)
- 80γραμ. φύλλο κανταίφι
- 1 αυγό
- αλάτι,πιπέρι
- 1 κουταλία της σούπας λευκό ξύδι
- 1 ώριμο μάνγκο
- 1 κουταλία της σούπας λάδι
- λίγες σταγόνες λεμόνι
- λίγες σταγόνες πορτοκάλι
- Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το κεφάλι,το κέλυφος και το έντερο.Τις μαρινάρουμε σε ένα μπολ με αλάτι,πιπέρι και λευκό ξύδι.
- Τις τυλίγουμε με το φύλλο κανατίφι,τις περνάμε απο το αυγό και τηγανίζουμε.
- Καθαρίζουμε το μάνγκο και το βάζουμε σε ένα μπολ με λίγες σταγόνες πορτοκάλι,για να μαλακώσει.Το περνάμε απο το blender και το σουρώνουμε,προσθέτουμε λάδι και το λεμόνι.Περιχύνουμε τις γαρίδες.