Εύκολη και αρκετά νόστιμη συνταγή!
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 στήθη κοτόπουλου/γαλοπούλας
- σπανάκι
- μανιτάρια(τεμαχισμένα)
- κρέμα γάλακτος
- ροκφόρ
- ένα κρεμμύδι
- αλάτι,πιπέρι
- δεντρολίβανο,βασιλικό
- σκόρδο
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- Τσιγαρίζεται αφού έχετε βράσει για 2 λεπτά το σπανάκι με το μισό κρεμμύδι.
- Προσθέτετ σε μια κατσαρόλα το λάδι,τα φιλέτα μαζί με τα μανιτάρια και το κρεμμύδι και τα αφήνετε μέχρι να κοκκινίσουν τα φιλέτα.
- Μετά ρίχνετε όλα τα καρυκεύματα και το σπανάκι και τα αφήνετε για 10 λεπτά.Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το ροκφόρ,να πάρουν μια βράση.